Wij gebruiken anonieme cookies om inzicht te krijgen in sitegebruik. Lees meer in het privacy
beleid.
Ervaring
Heeft uw bedrijf al een bedrijfshulpverlener (bhv’er) in dienst? Bedrijven zijn wettelijk verplicht om ten minste één bhv’er aan te stellen. Een bedrijfshulpverlener is namelijk onmisbaar wanneer er incidenten plaatsvinden. Bij ongevallen, brand en andere noodsituaties in uw bedrijf maken bhv’ers het verschil. Wij als erkend Keurmerkopleider verzorgen cursussen op maat en leiden uw werknemers op tot bedrijfshulpverleners.
Lees meer!
BHV
In ieder bedrijf is de werkgever volgens de Arbo-wet verplicht personeel op te leiden als bedrijfshulpverlener (BHV). De bedrijfshulpverlener kan in acute situaties doelgericht optreden om de gezondheids- en/of materiële schade zo veel mogelijk te beperken. In feite vervult de bedrijfshulpverlener de voorpostfunctie voor de professionele hulpverleningsdiensten.
Meer informatie
EHBO, reanimatie & AED
Stel u voor dat uw collega plots onwel wordt en een circulatiestilstand (hartstilstand) krijgt? Een afschuwelijke gebeurtenis én zeker niet onwaarschijnlijk. Elke week worden c.a. 300 Nederlanders thuis, op het werk of op straat getroffen door een circulatiestilstand. De overlevingskans van een slachtoffer is dan erg klein. Het is dus belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren. Dit kunt u als werkgever doen door uw werknemers én uzelf te scholen in EHBO, reanimatie en inzet van AED. Met snel en adequaat handelen kunt u een slachtoffer van een ongeval of, in het ergste geval, van een circulatiestilstand (hartstilstand) snel helpen. Daarbij verhoogt u de kans op overleven van een slachtoffer.
Meer informatie
VCA
In het kort staat VCA voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het is door de jaren heen een ruimer begrip geworden en staat nu voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een programma dat uw bedrijf helpt om het aantal ongevallen te verminderen en een veilige, gezonde werkomgeving te creëren. VCA is voornamelijk belangrijk voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken.
Meer informatie
Werken langs de weg
Werk je in de buurt van of aan de openbare weg met afzettingen? Dan lopen jij en andere
weggebruikers bepaalde risico’s. Volgens ARBO-wetgeving is de werkgever verantwoordelijk voor
het veilig en verantwoord werken langs en op wegen.
In deze eendaagse praktische training Veilig Werken langs de Weg (VWLDW) leer je over de juiste
procedures voor afzettingen en bebording, aansprakelijkheid en gevaren.
Je leert in de praktijk
om veilig een juiste wegafzetting op te bouwen en te werken met een bordenkar en actiewagen. Met
het Certificaat VWLDW ga je veilig en met vertrouwen aan de slag.
Geen vooropleiding
vereist.
Meer informatie
In-Company trainingen
Bij Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis bieden wij de mogelijkheid voor in-company cursussen.
Dit is voor iedere cursus mogelijk bij een minimum van 8 personen. Meer informatie, of een offerte
aanvragen? Neem contact met ons op.
Contact